LYAC komanda skelbia 2018 metų rezultatus. Please look below for LYAC results of 2018.

Bendri LY dalyvių rezultatai / LY common results

LY rezultatai pagal bangu ruozus / LY results as per band

Bendri užsienio dalyvių rezultatai / Open Class section common results

Užsienio dalyvių rezultatai kiekviename ruože/ Open Class section results as per band

LYAC komanda džiaugiasi pristatydama jums preliminarius 2018 metų rezultatus. Tenka pripažinti, kad šių metų teisėjavimo procesas nebuvo sklandus. Nors dalyviai stropiai mezgė QSO UTB ruožuose ir siuntė ataskaitas, bet turų rezultatai nebuvo atvaizduojami LYAC puslapyje. Dėl šios priežasties nemažai dalyvių arba nustojo dalyvauti aktyvumo vakaruose, arba tiesiog nesiuntė ataskaitų. UTB konferencijos, kuri vyko sąskrydžio metu buvo išsakytas pažadas, kad LYAC komandos teisėjų kolegija pasistengs susiimti ir pateiks praeitų mėnesių išteisėjautus rezultatus.

Simonui LY2EN ir Sauliui LY1VP pavyko paleisti robotą į darbą tik lapkričio mėnesį. Tik tada teisėjų komanda galėjo pradėti surinktų ataskaitų apdorojimą ir pratęst teisėjavimo procesą.
Šiai dienai LYAC komanda tikisi, kad robotas dirba tinkamai ir visu pajėgumu.

Maža to, Simonas LY2EN sukūrė dedikuotą LYAC robot svetainę ir integruoti į ją LYAC roboto gautus pareikštus dalyvių rezultatus. Migravimas į naują puslapį http://lyac.qrz.lt/ vyks palengva, jau dabar puslapis papildomas naujomis savybėmis ir dalyviai gali matyti ataskaitų apdorojimo eigą, tarpinius ir išteisėjautus rezultatus.

Tuo tarpu, mūsų ši senoji svetainė dirbs įprastu režimu ir, tikimės, kad dalyviai galės matyti kiekvieno mėnesio turo rezultatus, kai tik bus baigtas šio turo ataskaitų priėmimo laikas.

Kalbant apie LYAC 2018 metų rezultatus, su džiaugsmu sveikiname ištikimiausią LYAC gerbėją Paulių LY2R iš Šeduvos, kuris iškovojo pirmąją vietą bendroje įskaitoje ir pirmąją vietą kiekviename bangų ruože. Antroje vietoje rasime taip pat ištikimą LYAC dalyvį – Rimgaudą LY2NA iš Jurbarko, o prizininkų trejetuką užbaigė Stasys LY1CR iš Šilalės. Apskritai, TOP-10 yra šaukiniai, kurie dažnai sutinkami UTB ruožuose ir jų pasiekti rezultatai dar kartą įrodo jų pastangas ir įdirbį.

Kalbant apie FM įskaita, ir čia nebuvo staigmenų, nes LRMD prizą už geriausią rezultatą, parodytą dirbant tik FM, 2018 metais ir vėl iškovojo Andrejus LY2HQ.

Užsienio stočių kategorijoje nepralenkiamas buvo gerai žinomas UTB entuziastas iš Latvijos Viesturs YL2AJ, kuris šioje įskaitoje nuolat konkuruoja su savo kolegomis iš Latvijos, bet šį kartą antroje vietoje yra mūsų kaimynas ir dažnas NAC dalyvis Andžej SP2FRY, o trečioje – dalyvis iš Rusijos Viačeslav R1DM.
Apdovanojimai LY-kams bus įteikti 2019 LRMD VNS metu. Tiems, kurie negalės atvykti į VNS, apdovanojimai bus perduoti kitai būdais (asmeniškai, sąskrydžio metu, per QSL biurą).

Siekiant pagyvinti dalyvavimą LYAC aktyvumo vakaruose o, ypač, aukštesniuose ruožuose iš portabilių pozicijų, 2019 metais yra įsteigtas specialus ir papildomas prizas aktyviausiam dalyviui, dirbsiančiam portabiliomis sąlygomis. Siųsdami savo ataskaitas robotui, paminėkite apie šį faktą laiške.

LYAC komanda taip pat kviečia visus galinčius ir norinčius prisidėti prie LYAC koordinavimo bei paremti šias varžybas įsteigiant savo apdovanojimus įvairiose nominacijoje. Kol kas LYAC komanda nesulaukdavo paramos iš LY-kų, tačiau potencialūs rėmėjai visada gali kreiptis į LYAC komandą arba į LRMD UTB koordinatorių norėdami įsteigti savo prizus! Susisiekite su mumis!
Būsime dėkingi už patarimus, bei rekomendacijas dėl LYAC programos patrauklumo pagerinimo, dalyvių motyvacijos, varžybų populiarinimo. Linkime jums gerų rezultatų 2019 metais ir malonių akimirkų eteryje.

Jūsų LYAC komanda, – Oleg LY3UE, Simonas LY2EN, Saulius LY1VP

Trackback URI | Comments RSS

Palikite komentarą