LYAC komanda džiaugiasi galėdama pristatyti Jums 2015 metų varžybų rezultatus!

Bendri LY dalyvių rezultatai
LY rezultatai pagal bangu ruozus
Užsienio dalyvių rezultatai / Open Class section results

Skaudi netektis sutrikdė 2015 metų LYAC teisėjavimo eigą. Netekus vieno iš LYAC komandos nario, Kosto LY1LK (SK), sklandžiai vykstantys procesai sutriko. Kosto sukurta ir jo prižiūrima programinė įranga, atsakinga už pirminį dalyvių ataskaitų apdorojimą liko be „šeimininko“. Simono LY2EN ir Sauliaus LY1VP dėka pavyko atstatyti programinius kodus, suprasti jų paskirtį, paleisti į darbą naujam gyvenimui. Ir toliau, nesant Kosto, jo darbo įrankis puikiai atlieka savo paskirtį ir ženkliai lengvina teisėjų kolegijos darbą. Ačiū tau, Kostai, už tavo indėlį į LYAC programos vystimą ir populiarinimą…
Tęsdami 2014 metų užduotą toną, mūsų kaimynai iš Baltarusijos sėkmingai populiarino UTB veiklą, ko pasėkoje EW dalyvių skaičius LYAC aktyvumo vakaruose dar labiau padidėjo. Glaudžiai bendradarbiaujant su Baltarusijos UTB komitetu pavyko automatizuoti ataskaitų iš Baltarusijos priėmimą, o kaimynams – įsteigti savo nacionalines EWAC varžybas. Dabar ir baltarusiai turi oficialų EWAC puslapį, savo teisėjų kolegiją ir labai noriai agituoja tautiečius ir savo kaimynus dalyvauti tradicinėse UTB aktyvumo vakaruose. Statistika rodo, kad šiuo metu užsienio dalyvių ataskaitų kiekis viršija LY ataskaitų kiekį. Puikus stimulas pasitempti ir Lietuvos dalyviams.
Matydami abipusę naudą, šiais metais įgyvendinsime automatinį apsikeitimą ataskaitomis su EWAC ir YLAC komandomis. Tai padės pagerinti kokybinius teisėjavimo rodiklius, sumažinti unikalių ryšių kiekį, sudrausminti pačius dalyvius.
Dalyvių rezultatų vertinimo kriterijai išliko tokie patys, kaip ir praeitais metais. Buvo vertinami geriausi devyni kiekvieno turo rezultatai, o už pasiektą vietą (nuo 1 iki 8 ) buvo skiriami taškai. Bendras rezultatas – visų turų ir surinktų taškų sumą.
Jau daugelį metų iš eilės absoliučiu ir nepralenkiamu LYAC prizininku pelnytai tampa Paulius Beirutas LY2R iš Šeduvos. Už parodytą rezultatą Paulius papildomai apdovanojamas LRMD prizu. Antroje vietoje, – dar vienu laipteliu rezultatų lentelėje pakilęs ir stabiliai gerus rezultatus rodantis Rimgaudas LY2NA iš Jurbarko. Trečioje vietoje – puikią raidą mikrobangų ruožuose parodęs Stanislavas LY3A iš Jonavos. Tradicinį LRMD prizą už geriausią rezultatą, parodytą dirbant tik FM, 2015 metais iškovojo Andrejus LY2HQ.
Nemažai dalyvių pasiekė puikių rezultatų šiais metais ir pakilo reitingų lentelėje į aukštesnes pozicijas. Džiugina nemažėjantis dalyvių aktyvumas ir noras gerinti savo rezultatus.
Užsienio dalyvių tarpe nugalėjo kaimynas iš Latvijos Viesturs YL2AJ, kuris buvo nepralenkiamas. Užsienio dalyviai, kurie savo dalyvavimų palaiko LYAC ir atsiunčia ataskaitas, tradiciškai išlieka mūsų kaimynai iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos.
Visi prizai ir apdovanojimai nugalėtojams bus įteikti LRMD VNS metu, kovo mėnesį. Kviečiame atvykti į VNS ir atsiimti savo apdovanojimus VNS metu! Tiems, kurie negalės šiais metais atvykti į LRMD VNS, apdovanojimai bus perduoti kitais būdais.
LYAC komanda taip pat kviečia visus galinčius ir norinčius prisidėti prie LYAC koordinavimo ir teisėjavimo proceso, bei paremti šias varžybas įsteigiant savo apdovanojimus įvairiose nominacijoje. Kol kas LYAC komanda negavo jokios informacijos iš LY-kų, kurie sutiktų savo įsteigtais apdovanojimais paremti 2016 metų LYAC dalyvius. Tačiau potencialūs rėmėjai visada gali kreiptis į LYAC komandą arba į LRMD UTB koordinatorių norėdami įsteigti savo prizus! Susisiekite su mumis!
Linkime dalyviams neprarasti vis augančio aktyvumo LYAC ir pasiekti dar geresnių rezultatų. Su geriausiais linkėjimais: LYAC komanda: Oleg LY3UE, Simonas LY2EN, Saulius LY1VP.

Trackback URI | Comments RSS

Palikite komentarą