LYAC komanda skelbia 2016 metų rezultatus. Please look below for LYAC results of 2016.

Bendri LY dalyvių rezultatai / LY common results
LY rezultatai pagal bangu ruozus / LY results as per band
Užsienio dalyvių rezultatai / Open Class section results

Pirmaujančių šiose varžybose sudėtis praktiškai nepasikeitė, lyderių TOP-3 išliko beveik toks pats. Jau daugelį metų iš eilės absoliučiu ir nepralenkiamu LYAC prizininku pelnytai tampa Paulius Beirutas LY2R iš Šeduvos. Už parodytą rezultatą Paulius papildomai apdovanojamas LRMD prizu. Antroje vietoje, kaip ir pernai, stabiliai gerus rezultatus rodantis Rimgaudas LY2NA iš Jurbarko. Trečioje vietoje – Stanislavas LY3A iš Jonavos. Tradicinį LRMD prizą už geriausią rezultatą, parodytą dirbant tik FM, 2016 metais iškovojo Andrejus LY2HQ.
Užsienio stočių kategorijoje nepralenkiamas buvo gerai žinomas UTB entuziastas iš Latvijos Gunars YL2GD.

Tenka pastebėti, kad 2016 metais LYAC dalyvavo mažiau korespondentų, nei praeitais metais, ženkliai sumažėjo dalyvių iš kaimyninių šalių, kurie siųsdavo savo ataskaitas LYAC teisėjų komandai. Nors bendras UTB aktyvumas sumažėjo labai nežymiai, tačiau ataskaitų buvo gauta mažiau, nei 2015 metais.
Tikimės, kad 2017 metais pavyks išvengti vėlavimo ir kiekvieno mėnesio pirmą savaitę bus pateikiami praeito mėnesio visų turų išteisėjauti rezultatai.
Apdovanojimai LY-kams bus įteikti LRMD VNS metu. Tiems, kurie negalės atvykti į VNS, apdovanojimai bus perduoti kitai būdais.
LYAC komanda taip pat kviečia visus galinčius ir norinčius prisidėti prie LYAC koordinavimo ir teisėjavimo proceso, bei paremti šias varžybas įsteigiant savo apdovanojimus įvairiose nominacijoje. Kol kas LYAC komanda negavo jokios informacijos iš LY-kų, kurie sutiktų savo įsteigtais apdovanojimais paremti 2016 metų LYAC dalyvius. Tačiau potencialūs rėmėjai visada gali kreiptis į LYAC komandą arba į LRMD UTB koordinatorių norėdami įsteigti savo prizus! Susisiekite su mumis!
Būsime dėkingi už patarimus, bei rekomendacijas dėl LYAC programos patrauklumo pagerinimo, dalyvių motyvacijos, varžybų populiarinimo.

Trackback URI | Comments RSS

Palikite komentarą